Anmälning för utställare till Rådmansödagen

Den 30 juni 2018 är det dags för Rådmansödagen igen. Vill du ställa ut?

Använd formuläret nedan för att skicka in din anmälan och ange dina önskemål. Sista anmälningsdag är 20 juni. Om du istället föredrar att skriva ut en anmälningsblankett och skicka in via post så hittar du den här. Anmälningsblankett Rådmansödagen 2018

Vi måste vi skilja på vilket djup som tas i anspråk av utställaren för att säkra god framkomlighet. Detta inkluderar bord, platsen som utställaren står på, ett eventuellt tak samt all plats på marken som tas i anspråk av varor. En standardplats är 2 meter djup.

Kostnaden är 100 kronor per meter för en standardplats. Om en extra djup plats önskas så tillkommer en kostnad om 50 kronor per meter. Minsta längd som kan bokas är 2 meter.

För el tillkommer en kostnad beroende på vald strömstyrka enligt formuläret nedan.

För att säkra framkomlighet måste vi placera utställarna på standard respektive extra djupa platser. Vi kan därför inte garantera att man kommer att få samma plats som tidigare.

 

Fält markerade med * är obligatoriska.

Kontaktuppgifter

Utställningsområde

Ange längden på utställningsområdet som du önskar boka. Kostnaden är 100 kr per meter och minsta längd är 2 meter.

Ange om du behöver en plats som är djupare än standard 2 meter. Detta inkluderar bord, tak och all plats som används för att ställa ut varor. En kostnad om 50 kronor per meter tillkommer.

Ange om du avser att ha ett tak över din utställningsplats.

Ange om du behöver el framdraget till din plats samt vilken strömstyrka och typ. En extra avgift tillkommer för el enligt nedan.

Jag behöver ingen el10 amp 1-fas (+100 kr)16 amp 3-fas (+200 kr)

Ange vilka varor/sortiment som ska saluföras.*
OBS. Endast angivna varor får säljas.

Övrigt

Använd fältet nedan om det är någonting övrigt som du vill meddela oss.