Familjeföreställningen clowneri och trolleri

När
10 oktober 2020 - 11:00 - 11:40


Den här föreställningen är tyvärr full, men vi har satt in en extra. Boka dina biljetter till extraföreställningen här.
Vi ställer inte in, vi ställer om. Nu bjuder in till en coronaanpassad föreställning med max 24 barn, extra avstånd och god handhygien den 10 oktober kl 11.00. För att begränsa antalet besökare till max 50 personer så finns möjlighet för 24 plus maximalt en vuxen per barn att delta. Självklart går det bra om du som vuxen tar med två eller fler barn.

Boka dina barnbiljetter för föreställningen kl 11.00 nedan.

Om föreställningen klockan 11 skulle bli fullbokad så kan vi att lägga till ytterligare en föreställning klockan 12. Skicka i så fall ett snabbt mail till elin.ross@radmansobygdegard.se med hur många biljetter du önskar till extraföreställningen. Får vi tillräckligt många så bokar vi extraföreställningen och återkommer då till dig på mail att bokningen är öppen.
Välkomna till familjeföreställningen clowneri och trolleri! 
Med endast en gammal väska dyker trollkarlen Jonas Södergren upp. En kavalkad av trolleri och clowneri uppstår. Trolleriet är till en början sisådär och barnen avslöjar tricken. Är han verkligen en trollkarl? Just då blir det trolleri. En nästan riktig duva trollas fram och ägg, flaskor och dukar försvinner. Tungor försvinner och kommer tillbaks… Inte ens han själv förstår hur det går till! På slutet blir trollkarlens kläder magiska och det hela blir roligt pinsamt! En originell och komisk trolleriföreställning.
Biljettpris 50 kr för ett barn och max en vuxen. Max 24 biljetter.
Exempel 1 barn och 1 vuxen = 1 biljett för 50 sek
Exempel 3 barn och 1 vuxen = 3 biljetter för 150 sek.

Boka biljetter

Detta evenemang är fullbokat.